Resmi Büyütmek İçin Tıklayınız
Ürün Kodu | 63158 |
Ürün Adı | Vixen Apochromatic Refractor AP 103/825 ED AX103S Sphinx SXP2 Starbook Ten GoTo |
Ürün Türü | Refraktör (Mercekli Teleskop) |
Yapısı | Apochromat |
Çap | 103 mm |
Odak Uzunluğu | 825 mm |
Odak Oranı | f/8 |
Ayırma Gücü | 1,12 |
Limit Parlaklık Değeri | 11.9 kadir |
Işık Toplama Kapasitesi | 220 |
Maksimum Kullanılabilir Büyütme | 206x |
Optik Tüp Uzunluğu | 687 mm |
Optik Tüp Çap | 115 mm |
Optik Tüp Ağırlığı | 4.6 kg |
Optik Tüp Malzemesi | Alüminyum |
Kaplama | Multiple |
Optik Tüp Yapısı | Tam Tüp |
Odaklayıcı | 2'' |
Bulucu Dürbün | 7x50 |
Sapma Optiği | Flip Mirror |
Göz Merceği (1.25'') | 20mm, 5mm |
Prizma Rayı | Vixen Tarzı |
Kundak Tipi | Ekvatoryal |
Yapısı | Sphinx |
GoTo Kontrol | Var |
Yazılım | Starbook Ten |
PEC Düzeltmesi | Var |
GoTo Dili | Çok Dilli |
Veri Tabanı | 272 |
GPS | Yok |
Motor | Stepmotor (250 PPS) |
Polar Yükseklik Ayarı | 0 - 70 Derece |
Kundak Taşıma Kapasitesi | 17 kg |
Kundak Ağırlığı | 13 kg |
Karşı Ağırlık Çubuğu Çapı | 20 mm |
Karşı Ağırlıklar | 1,9 kg + 3.7 kg |
Polar Dürbün | Var |
Corrector | Entegre |
Tripod Malzemesi | Alüminyum |
Tripod Ağırlığı | 5.5 kg |
Tripod Yüksekliği | 130 cm |
Serisi | SXD2 |
Toplam Ağırlık | 35 kg |
Gözlemlenebilir Cisimler | Ay ve Gezegenler, Nebula ve Galaksiler |
Astrofotoğraf | Çok Başarılı |
Garanti | 2 Yıl |
ÖN SİPARİŞLİ ÜRÜNLER NEDEN DAHA UCUZ? FİYAT FARKI NEDEN OLUŞUYOR?
- Ön siparişli ürünlerin arızalanması durumunda ürünün bizim depomuza gelmesi ve tamir sonrasında müşteriye geri gönderilmesi için alınan kargo hizmetleri Müşteri tarafından karşılanır. Stoklu ürünlerde bu masraflar tamamen firmamıza aittir.
- Ön siparişli ürünler depomuzda yer işgal etmez, stok kontrol ve sayımlarında ekstra enerji tüketimimiz olmaz ve depoda çalışana ihtiyaç duyulmaz. Stoklu ürünler ise en az bir çalışanın bulunduğu bir depoda yer işgal eder, rutin olarak depo sayımları ve kontrolleri yapılır, depo ve çalışan giderleri fiyatlara yansır.
- Depoda tutulan stoklu ürünler için gümrük işlemlerinden sonra firmamız tarafından ekstra 2 nakliye (Gümrük – Ambar, Ambar – Depo) ödenir, ancak ön siparişli ürünlerde gümrük sonrasında ürünler direkt olarak müşteri adresine gönderilir, ek nakliye ve depolama ihtiyacı olmaz. Stoklu ürünlerde zaman zaman forklift, transpalet gibi taşıyıcı sistem kiraları ve depo sigortası gibi ekstra maliyetler ödemek zorundayız. Tüm bu ayrıntılar ürün fiyatlarına yansır.
- Hızlı Teslimat seçeneğimizde ürünler stoklarımızda mevcut olur ve genellikle 3 iş günü içerisinde kagolanır.
- Siparişleriniz yurt dışı stoğunda olmadığı taktirde diğer döneme aktarılır. Bu durum müşteriye bildirilerek siparşin devam edip etmeyeceği belirlenir.
- Uluslararası kargo gecikmelerinde, gecikme süresi belirtilen tarihe eklenir. Gecikme süresi ile ilgili olarak Firmamızı arayarak bilgi alabilirsiniz.
- Ön sipariş ürünlerimizin fiyatlarında herangi bir indirim ya da kampanya yapılmayacaktır.
Ön Sipariş dönelmeri için tıklayınız.