Resmi Büyütmek İçin Tıklayınız
Ürün Kodu | 24732 |
Ürün Adı | Orion Atlas 8 EQ-G GoTo Reflector Teleskop |
Optik Dizayn | Reflektör (AynalıTeleskop) |
Optik Çap | 203mm |
Odak Uzunluğu | 1000mm |
Odak Oranı | f/4.9 |
Ana Ayna Yapısı | Parabolik |
Cam Malzemesi | Soda-Kireç |
Göz Mercekleri (1.25'') | Sirius Plossl 25mm |
Göz Mercekleri ile Büyütme | 40x |
Ayırma Gücü | 0.57 arcsec |
En Düşük Büyütme | 29x |
Teorik En Yüksek Büyütme | 480x |
Limit Parlaklık | 14.2 kadir |
Optik Kalite | Diffraction Limited |
Bulucu Dürbün | 8x40 |
Odaklayıcı | 2'' Crayford (1.25'' adaptör ile) |
Ayna Kaplaması | Alüminum & Silikon Dioksit |
Kundak Tipi | Ekvatoryal |
Bilgisayarlı Uyumluluk | GoTo |
Alignment Metodu | 3-Star Alignment, 2-Star Alignment, 1-Star Alignment |
Veritabanı | 42.000+ |
Takip Hızları | Sideral, Solar ve Lunar |
Motor Hızı | 3.4°/sec, 600x, 500x, 400x, 64x, 32x, 16x, 8x, 2x, 1.75x, 1.5x, 1.25x |
Motor Tipi | Microstep driven 1.8°stepper motor |
Güç Gereksinimi | 12V DC - 2A (Tip Positive) |
PEC | Evet |
GPS | Ayrı Satılır |
Enlem Aralığı | 20-66 Derece |
Polar Dürbün | Var |
Karşı Ağırlık | 3x 5kg |
Portlar | RS-232, Aurtoguider |
Tüp Malzemesi | Çelik |
Tripod Malzemesi | Çelik |
Tripod Bacak Çapı | 5 cm |
Karşı Ağırlık Çubuğu Uzunluğu | 28cm |
Karşı Ağırlık Çubuğu Çapı | 18mm |
Kundak Yükseklik Aralığı | 101.6 -156 cm |
Optik Tüp Uzunluğu | 96,5 cm |
Optik Tüp Ağırlığı | 7.48 kg |
Kundak/Tripod Ağırlığı | 24.5 kg |
Toplam Ağırlık | 43 kg |
Gözlem Alanı | Parlak Derin Uzay |
Garanti | 2 Yıl |
ÖN SİPARİŞLİ ÜRÜNLER NEDEN DAHA UCUZ? FİYAT FARKI NEDEN OLUŞUYOR?
- Ön siparişli ürünlerin arızalanması durumunda ürünün bizim depomuza gelmesi ve tamir sonrasında müşteriye geri gönderilmesi için alınan kargo hizmetleri Müşteri tarafından karşılanır. Stoklu ürünlerde bu masraflar tamamen firmamıza aittir.
- Ön siparişli ürünler depomuzda yer işgal etmez, stok kontrol ve sayımlarında ekstra enerji tüketimimiz olmaz ve depoda çalışana ihtiyaç duyulmaz. Stoklu ürünler ise en az bir çalışanın bulunduğu bir depoda yer işgal eder, rutin olarak depo sayımları ve kontrolleri yapılır, depo ve çalışan giderleri fiyatlara yansır.
- Depoda tutulan stoklu ürünler için gümrük işlemlerinden sonra firmamız tarafından ekstra 2 nakliye (Gümrük – Ambar, Ambar – Depo) ödenir, ancak ön siparişli ürünlerde gümrük sonrasında ürünler direkt olarak müşteri adresine gönderilir, ek nakliye ve depolama ihtiyacı olmaz. Stoklu ürünlerde zaman zaman forklift, transpalet gibi taşıyıcı sistem kiraları ve depo sigortası gibi ekstra maliyetler ödemek zorundayız. Tüm bu ayrıntılar ürün fiyatlarına yansır.
- Hızlı Teslimat seçeneğimizde ürünler stoklarımızda mevcut olur ve genellikle 3 iş günü içerisinde kagolanır.
- Siparişleriniz yurt dışı stoğunda olmadığı taktirde diğer döneme aktarılır. Bu durum müşteriye bildirilerek siparşin devam edip etmeyeceği belirlenir.
- Uluslararası kargo gecikmelerinde, gecikme süresi belirtilen tarihe eklenir. Gecikme süresi ile ilgili olarak Firmamızı arayarak bilgi alabilirsiniz.
- Ön sipariş ürünlerimizin fiyatlarında herangi bir indirim ya da kampanya yapılmayacaktır.
Ön Sipariş dönelmeri için tıklayınız.